diensten en werkwijze

dit kan ik voor je doen

Jij hebt wel iets beters te doen. Je bent bijvoorbeeld de beste banketbakker in de wijde omtrek of hebt iets ontdekt wat iedereen moet weten.

Maar je hebt wel een tekst nodig.

Dat komt mooi uit, want tekst, dat kan ik! Ik kan een tekst voor je schrijven, jouw tekst voor je in het gareel brengen of hem vertalen.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik zie daar mogelijkheden!

zo gaat het

Gaan we samenwerken? Stuur me dan een mail en vertel me wat je nodig hebt. Belangrijk is natuurlijk: ga ik schrijven, redigeren, corrigeren of vertalen? Maar ik wil ook graag (globaal) weten waar de tekst over gaat, over hoeveel woorden we het hebben en, niet onbelangrijk, wanneer hij klaar moet zijn.

Ik werk vanuit Hamburg. Wil je je opdracht combineren met een stedentrip, of ben je voor werk in de stad, dan ben je van harte welkom voor Kaffee & Kuchen. Anders bespreken we ons project via de mail of telefoon, dat gaat net zo makkelijk.

In elk geval nemen we alles door en stuur ik een offerte. Is die akkoord, dan ga ik fluks aan de slag en lever de tekst voor de afgesproken deadline ben je in. Voor tekst en redactie zit er één correctieronde in de prijs.

tekst

Een boodschap heb je, de woorden niet. Geen probleem, ik zoek ze voor je, net zolang tot we een tekst hebben waar niemand omheen kan.

Een tekst waarvan je lezers zeggen ‘nou ja, zeg, dat gaat over míj! Precies zo is het!’ En die tekst trekt ook de aandacht van zoekmachines.

tekst, redactie, vertaling Fem Eggers

redactie

Je boodschap blaast je lezers van hun sokken. Dat moet je tekst dus ook doen. Ik sleutel aan je tekst tot elk woord op de juiste plek staat. Heb je graag dat ook de structuur van de tekst onder de loep genomen wordt? Dan zet ik mijn tanden erin tijdens een grondige redactieronde.

femina docta diensten voor tekst, redactie en vertaling

vertaling

Met de tekst die je hebt is niets mis. Hij is alleen opgesteld in de verkeerde taal. Geen probleem, van het Engels naar het Nederlands vertaal ik hem voor je.

Is de vertaling al klaar en wil je die laten controleren, dan doe ik dat voor teksten die vertaald zijn vanuit het Engels of Duits.

freelance redacteur, vertaler, tekstschrijver