prijzen

Even over prijzen

Je wilt vast weten wat je project gaat kosten. Snap ik! Maar… geen enkele tekst is hetzelfde. Daarom zijn mijn prijzen altijd maatwerk. 

De totaalprijs en de berekening van de prijs verschillen per project: voor vertalingen reken ik bijvoorbeeld een woordtarief, voor tekst en redactie een uurtarief of projectprijs. Ook het onderwerp van de tekst, de deadline en de hoeveelheid onderzoek die ik moet doen spelen een rol bij het afspreken van de prijs.

Ook goed om te weten

Ik kan geen projecten aannemen die dezelfde of de volgende dag klaar moeten zijn. Is je deadline krap voor de hoeveelheid werk die nodig is, houd dan rekening met een spoedtarief.

Info

Wil je weten wat jouw tekstproject zou kosten? Mail me dan met de belangrijkste info (heb je tekst, redactie of vertaling nodig, om hoeveel werk gaat het, waar gaat het over en wanneer wil je dat het klaar is) en ik stuur je een vrijblijvende offerte.

Ik kan goed inschatten hoeveel tijd ik voor een project nodig heb, dus je weet altijd voor we (nuja, ik) aan de slag gaan hoeveel je betaalt.

Op al mijn werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden van femina docta van toepassing. Deze kun je hier nalezen.