redactie & correctie

Redactie

Heb je je verhaal al opgeschreven, maar weet je niet zeker of de tekst ‘het wel doet’? Ik kijk voor je of het verhaal logisch is opgebouwd, of de zinnen soepel lopen en of de tekst grammaticaal goed in elkaar zit. Daarnaast haal ik natuurlijk ook die laatste typo’s voor je uit je tekst.

Ben je er niet helemaal zeker van of een tekst in mijn straatje past? Neem dan vrijblijvend contact met me op, dan kijken we er samen naar.

Bureauredactie

Ik neem ook complete uitgeefprojecten onder mijn hoede en begeleid ze van manuscript tot boek of online publicatie. Ik onderhoud het contact met de auteurs, zetters, ontwerpers en andere specialisten, en zorg dat het boek tot in de laatste puntjes verzorgd is.

Correctie

Correctie
Ik bekijk je tekst met haviksogen en vis er de spelfoutjes, typo’s, afbreekfouten en andere narigheid voor je uit, zodat je hem zonder zorgen kunt publiceren.

Ook goed om te weten

Ik kan je Nederlandse of Engelse tekst voor je redigeren/corrigeren. Voor Duitse teksten doe ik dat niet, maar ken mensen die dat wel doen, dus als je wilt, kan ik je iemand aanraden.

Meer info over mijn prijzen kun je hier vinden.

Ontdek wat ik voor jou kan doen

Neem gerust contact op!