vertaling

vertaling nodig?

Wil je de wereld veroveren met je bedrijf? Of wil je Nederland veroveren vanuit het buitenland? Dan moet je je verhaal natuurlijk in de juiste taal kunnen vertellen. Van het Engels naar het Nederlands of andersom vertaal ik de tekst graag voor je.

Heb je al een vertaling en wil je die laten controleren, dan doe ik dat voor teksten die vanuit het Engels of Duits naar het Nederlands vertaald zijn.

Vakgebieden waarin ik veel vertalingen heb verzorgd zijn reizen/toerisme, privacyverklaringen, geschiedenis, finance, productbeschrijvingen en teksten voor websites.

vind een vertaler Engels-Nederlands

vragen?

Ben je er niet helemaal zeker van of een tekst in mijn straatje past? Neem dan contact met me op. Als ik denk dat een andere vertaler je boodschap beter kan vertalen, raad ik je een goede vertaler uit mijn netwerk aan.

vertaal ik ook van/naar het Duits?

Alleen in goed overleg, en sterk afhankelijk van het soort tekst. Mijn Duits is vloeiend, maar ik ben primair vertaler Engels-Nederlands. Maar geen zorgen als jouw tekst niet in mijn straatje past: ik ken andere vertalers die je goed kunnen helpen, dus als je wilt, raad ik je dan iemand aan.

doe ik correctie van vertalingen?

Correctie van vertaling Duits-Nederlands: ik controleer teksten die vanuit het Duits naar het Nederlands vertaald zijn (niet andersom). Ik deed dit bijvoorbeeld voor de kerstuitgave van 'Maak het met bloemen'.

wat kost dat?

Prijzen zijn altijd op maat. Daar lees je hier meer over: prijzen.