Selecteer een pagina

Redactie

Je teskt is al klaar missschien zelfs algezet

Van een tekst met fouten erin wordt niemand gelukkig, maar niet getreurd! Ik kan daar iets aan doen. Ik loop je tekst met liefde na om de laatste puntjes op de i te zetten.

Correctie & redactie

Correctie

Ik bekijk je tekst met haviksogen en vis er de spelfoutjes, typo’s, afbreekfouten en andere narigheidjes voor je uit, zodat je hem zonder zorgen kunt publiceren.

Redactie

Is de tekst al klaar, maar ben je er niet zeker van ‘of hij het wel doet’? Ik kijk voor je of het verhaal logisch is opgebouwd, of de zinnen soepel lopen en of de tekst grammaticaal goed in elkaar zit. Daarnaast haal ik natuurlijk ook die laatste typo’s voor je uit je tekst.

Bureauredactie & projectmanagement

Naast redactie en correctie van manuscripten of proeven neem ik ook complete uitgeefprojecten onder mijn hoede en begeleid ze van manuscript tot boek of online publicatie. Ik onderhoud het contact met de auteurs, zetters, ontwerpers en andere specialisten, en zorg dat het boek tot in de laatste puntjes verzorgd is.

Voor wie ik dat doe

Ik werk vooral met uitgevers (zoals BRILL, E-Wise Nederland, Mo’Media) en vertaalbureaus – maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet kunnen samenwerken als je niet in een van die categorieën past! Ik help je net zo graag met de redactie van (bijvoorbeeld) je scriptie of congresverslag.

Tekst nodig?

Join today and get access to Divi, as well as our other countless themes and plugins.