Selecteer een pagina

Tekstschrijver

Scherpe tekst nodig die niet om de hete brij heen draait? Die liefst ook goed gevonden wordt door je fans? Een tekst die best over een ingewikkeld onderwerp kan gaan en die toch iedereen begrijpt? Waarvan je lezers zeggen ‘Nou ja zeg, dat gaat gewoon over míj, precies zo is het!’

Als je op zoek bent naar zo’n tekst, doop ik mijn pen vast in de inkt!

Wat ik schrijf

Uit mijn pen komen o.a.:

  • blogposts en artikelen
  • webteksten
  • social media posts
  • nieuwsbrieven
  • productbeschrijvingen

Andere tekst nodig?

Heb je een ander soort tekst nodig? Klim dan zelf even in de pen en stuur me een mailtje.

Waarover ik schrijf

Ik weet het meest over: reizen, taal, social media/marketing, Hamburg, Duitsland, emigreren, career breaks, nieuwsbrieven, oudheid, fotografie, koken, wetenschappelijke uitgeefwereld, blogs.

Een paar van mijn favoriete thema’s: Hamburg (na, klar!), Duitsland, taal&cultuur, reizen, fotografie, geschiedenis, marketing/social media, event management, architectuur, klassieke oudheid, recht. En kaas en wijn.

Voor wie ik schrijf

Hoewel ik vooral voor online magazines schrijf, draai ik mijn ook hand niet om voor print. Zo was ik 2016-2017 de auteur van de gids Time to Momo Hamburg (voorheen 100% Hamburg) voor Mo’Media en schreef ik zowel de papieren gids als de teksten voor de website, blog en app. Bloggen doe ik voor o.a. Expedia en mijn eigen blog, Standort Hamburg. Toen ik in Kaapstad woonde, werkte ik als journalist voor The Big Issue South Africa.

Tekst nodig?

Join today and get access to Divi, as well as our other countless themes and plugins.